Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΧΕΡΙ- ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Χωρίς ιδιαίτερη έκπληξη μέσα από τις σελίδες της εγκρίτου εφημερίδος (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)πληροφορηθήκαμε ότι διοργανώνεται "αντιφασιστική" εκδήλωση στη Λάρισα. Συνδιοργανωτές της εκδηλώσεως πέρα από κάποιες οργανώσεις- σφραγίδα του τύπου (ντόπιοι-ξένοι), (ξεκίνημα), (ανασύνταξη) κ.τ.λ. και τους πασίγνωστους- αγνώστους του αντιεξουσιαστικού- αναρχικού χώρου ιός βιοχημείας και παρέμβαση ιατρικής, είναι και η τοπική επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μάλλον ακολουθώντας τις ιδέες του Ιφικράτη Αμυρά. 
      Αλήθεια κυρίες και κάποιοι κύριοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τις συνιστώσες και τις γκιλοτίνες του Ροβεσπιέρου τι σχέση έχετε εσείς ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία με τους καταληψίες της ιατρικής και της βιοχημείας που δηλώνουν αντιεξουσιαστές; Έχουμε στα χέρια μας ανακοινώσεις τους και κάτι αφισσούλες που συνυπογράφονται αορίστως και από κάποιους αντιφασίστες- αντιφασίστριες οι οποίοι και συνδιοργανωτές σας είναι και χαιρόταν πριν κάποια χρόνια με τον άνανδρο ξυλοδαρμό ενός εθνικιστή πατέρα πέντε ανήλικων παιδιών(έχουμε την ανακοίνωσή τους) . Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά;
      Γνωρίζοντας εκ των προτέρων την απάντησή σας που κινείται στο συνηθισμένο μοτίβο περί ταγματασφαλιτών, ναζιστών και λοιπών που αποτελούν σύμφωνα με εσάς βαλβίδα του συστήματος, εμείς δηλώνουμε ότι ούτε πολιτική κίνηση είμαστε, ούτε διεκδικούμε τη διακυβέρνηση της χώρας όπως εσείς. Απλώς οφείλουμε να ενημερώσουμε το λαό για το ποιοι πραγματικά είστε (δείξε μου το φίλο σου...) και το τι μπορεί να σημαίνει η ανάληψη της εξουσίας από συνιστώσες που κινούνται στον αναρχικό χώρο της αθείας και της καταστροφής.