Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΙΣΑΑΚ - ΣΟΛΩΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο Π.Ε.Σ.

Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από το Βόλο τα οποία κατέθεσαν και στεφάνι έδωσαν το παρών το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιουλίου στο Ηρώον του Βόλου, το οποίο βρίσκεται στην παραλία της Πόλεως, στην εκδήλωση Μνήμης για ΤΑΣΟ ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ που διοργάνωσαν οι μοτοσικλετιστές της Πορείας Ελευθερίας (οι οποίοι ξεκίνησαν από το Βερολίνο και θα καταλήξουν στη μεγάλη πορεία που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο μας). Επίσης το παρών έδωσαν ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Μαγνησίας και ο σύλλογος μοτοσικλετιστών Βόλου (ΜΟΤΟΛΕΒ) .

Η εκδήλωση η οποία συγκίνησε τους παρευρισκομένους ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη των Ηρώων μας,

συνεχίστηκε με ομιλίες που πραγματοποίησαν ο εκπρόσωπος των Ελληνοκυπρίων μοτοσικλετιστών, ο πρόεδρος του συλλόγου Κυπρίων Νομού Μαγνησίας και ο εκπρόσωπος της Μοτολέβ. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο. Να σημειωθεί μεταξύ άλλων πως το παρών έδωσε και ο Δήμος Βόλου από όπου κατατέθηκε και στεφάνι.
Μετά το τέλος της εκδηλώσεως όπου έγινε στο Ηρώων του Βόλου οι μοτοσικλετιστές της πορείας μνήμης μετέβησαν σε ξενοδοχείο της Πορταριάς του Βόλου όπου και πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση (ομιλία – προβολή βίντεο) σχετικά με τους σύγχρονους ήρωες Τάσο Ισαάκ – Σολωμό Σολωμού και για τους Ελληνοκυπρίους που έπεσαν κατά την εισβολή των μογγόλων στην Κύπρο μας το 1974.


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος συγχαίρει τους συναγωνιστές Ελληνοκύπριους μοτοσικλετιστές της πορείας μνήμης για την πρωτοβουλία τους προκειμένου να πραγματοποιούν την συγκεκριμένη εκδήλωση κάθε χρόνο και ελπίζουμε να βρεθούνε και άλλοι μιμητές.
ΙΣΑΑΚ, ΣΟΛΩΜΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ !!
ΕΞΩ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ !!
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ !!
ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ !!
ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ !!